Skip to main content
Home
Reservations
  • GL
  • ES
  • EN
Stories

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Carta Cenando con...

Tempo

A nosa visión máis directa da cociña de tempada; o resultado son cinco pratos cheos de produto estacional e próximo. Unha cociña que respecta os tempos da natureza e da nosa despensa, potenciados pola elaboración contemporánea.

:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: A perdiz nun escabeche ó whisky e sopa lixeira de castaña
:: Vieira asada como unha carne ó caldeiro
:: Pescada do pincho sobre un fondo afumado de percebes e repolo
:: A cacheira de porco e minestrone de lentellas
:: Lasaña de mazá
:: Bocados doces
50.00€

Extras

12.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
35.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observations

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa.

Podemos ofrecerlle a selección de queixos incluída no apartado SOBREMESA para aqueles comensais que, de maneira individual, desexen probalos.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Prezos con IVE incluído. Actualizado a 10 de febreiro de 2019, válido ate nova actualización.

Print
Espárragos brancos á brasa e velouté de xamón ibérico de belota
Galo de Mos en pepitoria cremosa e cenorias encurtidas

Reservas

El restaurante SILABARIO cierra el lunes todo el día; domingos y martes por la noche.
Debido al tiempo de elaboración de nuestro menú degustación Raíces, los horarios de servicio para este son los siguientes: comida hasta las 15.00 h y cena hasta las 22.30 h.
Esta reserva no será efectiva hasta que reciba nuestra confirmación. Muchas gracias

Cal é a túa historia?

Nos encantará recibir tu relato sobre una experiencia gastronómica, no es necesario que haya sido en Silabario; nos gustan las historias sobre la memoria, sobre los sabores y las costumbres, aquellas que nos contaron o que vivimos, y que hacen que un plato sea especial.

Trataremos de que aparezcan todos los que recibamos en la sección de Historias; si quieres, puedes enviarnos también imágenes sobre el relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Muchas gracias!