Skip to main content
Home
Contact Reservations
  • GL
  • ES
  • EN
Stories

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Carta

Tempo

A nosa visión máis directa da cociña de tempada; o resultado son cinco pratos cheos de produto estacional e próximo. Unha cociña que respecta os tempos da natureza e da nosa despensa, potenciados pola elaboración contemporánea.

:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Xurelo afumado, putanesca e kalamata
:: A cigala nunha sopa de congro e vaíñas
::::::::::::::
:: Pescada do pincho , sopa de ameixas e feixóns verdes escabechados
:: Presa 5j á parrilla, cremoso de anchoas e charcutière
::::::::::::::
:: Filloa, melocotón, lavanda e kefir
:: Bocados doces
55.00€

Extras

12.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
35.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observations

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa.

Podemos ofrecerlle a selección de queixos incluída no apartado SOBREMESA para aqueles comensais que, de maneira individual, desexen probalos.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Prezos con IVE incluído. Actualizado a 25 de setembro de 2020, válido ate nova actualización.

Print
Espárragos brancos á brasa e velouté de xamón ibérico de belota
Galo de Mos en pepitoria cremosa e cenorias encurtidas

Cierre por la COVID-19

Estamos deseando abrir las puertas del restaurante, pero desde el 7 de noviembre y hasta el momento, en Vigo, la hostelería sigue teniendo restricciones que nos impiden recibiros.

En cuanto levanten las limitaciones, y pasemos al nivel medio, abriremos con las restricciones pertinentes (aforo al 40% y límite de hora para las cenas hasta las 23 h). Lo comunicaremos en esta web y en las redes sociales. Esperemos que sea en breve.

Si quereis conocer nuestro restaurante, o si ya nos conocéis, os animamos a adquirir un bono que podréis canjear en cuanto abramos.

Cal é a túa historia?

Nos encantará recibir tu relato sobre una experiencia gastronómica, no es necesario que haya sido en Silabario; nos gustan las historias sobre la memoria, sobre los sabores y las costumbres, aquellas que nos contaron o que vivimos, y que hacen que un plato sea especial.

Trataremos de que aparezcan todos los que recibamos en la sección de Historias; si quieres, puedes enviarnos también imágenes sobre el relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Muchas gracias!