Skip to main content
Home
Contact Reservations
  • GL
  • ES
  • EN
Stories

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Carta

Berbés

A luz, o reflexo dos barcos, o chío das gaivotas, a trasfega das pescantinas cos carretóns…, o espectáculo repítese de xeito cotián e nós mergullámonos nel. Un menú para os días laborables, para reconfortarnos co produto do mercado e continuar coa actividade diaria.

Aperitivo do día:
:: Ravioli de nabiza e matanza nun caldo galego
Entrantes:
:: Rossejat especiada de mexillón e alioli de luras
/ou/
:: Croquetas de xamón 5J, pataca e tomate
Segundos:
:: Canelón trufado de galo de curral
/ou/
: Xurelo á brasa, maionesa das súas espiñas e verduras ó carbón
Sobremesa:
:: Leite frito, crema de lima e xeado de canela
/ou/
:: Savarín de chocolate amargo, abelá e mandarina
25.00€

Observations

O menú abrangue aperitivo, un entrante, un segundo e sobremesa a elixir.  Tódolos menús inclúen o pan e unha xerra de auga a petición do comensal.

Non se servirán menús diferentes para a mesma mesa.

Ao se tratar dunha proposta pechada, o menú non poderá ser variado en ningún dos pratos que o compoñen.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Menú válido de luns a xoves para servizos de xantar e cea, e venres exclusivamente para o xantar.

Festivos e vésperas de festivo pola noite excluídos.

Prezo con IVE incluido. Actualizado a  16  de outubro 2020, válido ate nova actualización.

Print

Reservas

Todos los días servicio de mediodía de 13.30 a 15.45 h.
Cenas de miércoles a sábado: de 20.00 a 22.00
h (debido al toque de queda se tiene que abandonar el restaurante antes de las 23.00 h)
Debido al tiempo de elaboración de nuestro menú degustación Raíces, los horarios de servicio para este son los siguientes: comida hasta las 14.45
h y cena hasta las 21.00 h.

Esta reserva no será efectiva hasta que reciba nuestra confirmación. Muchas gracias

Cal é a túa historia?

Nos encantará recibir tu relato sobre una experiencia gastronómica, no es necesario que haya sido en Silabario; nos gustan las historias sobre la memoria, sobre los sabores y las costumbres, aquellas que nos contaron o que vivimos, y que hacen que un plato sea especial.

Trataremos de que aparezcan todos los que recibamos en la sección de Historias; si quieres, puedes enviarnos también imágenes sobre el relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Muchas gracias!