Carta

 

 

Mariscos do día*
1/2 ración
Ración
Centola da ría
60.00
€/kg
Cigalas da ría
110.00
€/kg
Berberechos (300 gr)
10.00
18.50
Navallas feitas na grella co seu aliño e limón (300 gr)
10.00
18.50
Ostra (unidade)
3.00
[*] Preparamos cualquier otro avisando con antelación
Entrantes
Angulas do Miño á grella ou ao xeito tradicional (50 gr)
70.00
Terrina de foie e lamprea afumada con xarope de tomate
10.00
18.50
Cigala, arroz meloso e "madreperla"
18.50
Vieira asada como unha carne ó caldeiro (unidade)
12.50
Anchoas de Castro Urdiales, kalamata pesto di pomodoro e tomatiños
9.50
17.50
Steak tartar de vaca galega madurada e curada con carpaccio de fungos de primavera
12.00
22.00
Ovo con centola da ría, cebola e ovas
18.00
Calamar á grella, ali-oli da súa tinta e rossejat
14.00
26.00
Peixe sapo afumado e macerado, gónadas de ourizo de mar e salsa verde
13.00
24.00
Croquetas cremosas de parrulo e ourizo de mar
8.50
15.00
Empanada artesá de millo e xoubas
7.00
12.00
Xamón ibérico de belota ao corte (100 gr)
14.00
27.00
Peixes
Bacallau asado en pan de broa, feixón Kenya, brandada de anacardio e unto afumado
13.00
23.00
Pescada do pincho sobre un fondo afumado de percebes e repolo
14.00
26.00
Peixe do mercado asado e meunière de calamar
20.00
38.00
Lamprea ó xeito tradicional (Bordelesa)
18.00
34.00
Carnes
Corzo asado en salsa de anguía e cebola vermella
16.00
29.50
Entrecosto de vaca vella á grella, ragout de perrechicos e batata picante (2 pax)
26.00
50.00
Costelar de xabarín á brasa e salsa charcutière
13.50
26.00
Pichón a l'ast e o seu paté nun ravioli de castañas
21.00
38.00
Sobremesa*
Milfollas invertido, mazá, pementa de Sichuan e vainilla
9.50
Canelón cítrico e crema tostada de arroz
9.50
Bica sticky toffee, crema de azafrán e sorbete de manga
9.50
Biscoito de fluído de chocolate negro con salteado de froitos vermellos
9.50
Selección de queixos de aquí e de acolá coas súas gornicións
20.00
[*] Tardamos 15 minutos en preparala, por iso recomendamos pedila antes
Observacións
Prezos con IVE incluído