Carta
Mariscos do día*
1/2 ración
Ración
Centola da ría
80.00
€/kg
Cigalas da ría
135.00
€/kg
Berberechos (300 gr)
15.00
€
28.00
€
Navallas feitas na grella co seu aliño e limón (300 gr)
16.00
€
30.00
€
Camarón á brasa (100gr)
28.00
€
Volandeira
15.00
€
28.00
€
Nécora
160.00
€/kg
Ostra Napoleón ao natural (ud.)
8.50
€
[*] Preparamos calquera outro avisando con antelación
Entrantes
Angulas do Miño á brasa ou ao xeito tradicional (50g) ( En tempada)
115.00
€
Anchoas de Castro Urdiales, pesto di pomodoro e tomatiños
12.00
€
20.00
€
Steak tartar de vaca galega madurada e curada e sardiña afumada
18.00
€
32.00
€
Navallas á brasa e fabas de Lourenzá
15.00
€
28.00
€
Lumbrigante en unto asado á brasa
36.00
€
70.00
€
Salpicón de cigala
35.00
€
Ostra Napoleón á brasa e sabayon ao cava (ud.)
15.00
€
Choquiño, chirivía, fabas verdes e trufa
32.00
€
60.00
€
Moega á brasa, coliflor, remolacha e zume de abelá
16.00
€
30.00
€
Alcachofa á brasa e foie gras
16.00
€
30.00
€
Croquetas cremosas de bogavante azul un punto picantes
15.00
€
28.00
€
Empanada artesá de millo
10.00
€
18.00
€
Servizo de pan e aperitivo
3.75
€
Peixes
Bacallau, a súa pel crocante, mollo de pezuños de porco e cogomelos
25.00
€
48.00
€
Peixe do mercado asado, ourizos de mar ao allo e aromáticas
30.00
€
55.00
€
Salmonete e arroz á brasa
30.00
€
55.00
€
Carnes
Pichón, lentellas e salsa perigourdine
25.00
€
45.00
€
Costelar de boi, mostaza e ceboliña na brasa
36.00
€
70.00
€
Paleta de leitón celta, cardamomo e boletos
30.00
€
55.00
€
Xarrete de cervo, alcachofas e miso negro
45.00
€
Sobremesa*
Follado de mazá, castaña e herba luísa
14.00
€
Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón
14.00
€
Souffle de abelá ao xenxibre, figos e queixo de cabra
14.00
€
Cremoso de chocolate afumado e requeixo, lima e té verde
14.00
€
Selección de queixos de aquí e de acolá coas súas gornicións
25.00
€
[*] Tardamos 15 minutos en preparala, por iso recomendamos pedila antes
Observacións
Prezos con IVE incluido. Actualizado 11-01-25, válido ate nova actualización.