Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Solaina
Carta
Alérxenos
Ovos
Ovos
Leite
Leite
Glute
Glute
Soia
Soia
Froito Seco
Froito Seco
Sésamo
Sésamo
Cacahuetes
Cacahuetes
Apio
Apio
Crustáceos
Crustáceos
Peixe
Peixe
Moluscos
Moluscos
Mostaza
Mostaza
Tremoceiro
Tremoceiro
Sulfitos
Sulfitos

Berbés

A luz, o reflexo dos barcos, o chío das gaivotas, a trasfega das pescantinas cos carretóns…, o espectáculo repítese de xeito cotián e nós mergullámonos nel. Un menú para os días laborables, para reconfortarnos co produto do mercado e continuar coa actividade diaria.

Aperitivo do día:
:: Bacallau, aguacate e laranxa
Entrantes:
:: Salmorexo e bonito marinado
/ou/
:: Ovo case fritido, pataca, fabas tenras e xamón ibérico
Segundos:
:: Vieira de Galicia e o seu arroz á brasa
/ou/
:: Solombo ibérico á brasa, mandioca e cogomelos silvestres
Sobremesa:
:: Néspera, requeixo e lavanda
/ou/
:: Plátano e chocolate
40.00€

Observacións

  • O menú abrangue aperitivo, un entrante, un segundo e sobremesa a elixir.  Tódolos menús inclúen o pan. Bebidas non incluidas.
  • Non se servirán menús diferentes para a mesma mesa.
  • Ao se tratar dunha proposta pechada, o menú non poderá ser variado en ningún dos pratos que o compoñen.
  • Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.
  • Menú válido de martes a xoves para servizos de xantar e cea, e venres exclusivamente para o xantar. Festivos, e vésperas de festivo pola noite, non dispoñible.
  • O noso establecemento non pode garantir a ausencia total de alérxenos nos seus pratos, xa que aínda que o prato non o conteña expresamente, podería existir contaminación cruzada en cociña, ao elaborarse todos os pratos nas mesmas instalacións.

Prezo con IVE incluido. Actualizado a 06-06-25, válido ate nova actualización.

Imprimir

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 17:30 h e de 21:00 a 01:00 h (peche de cociña ás 15:00 e ás 22:30 h).
[De xaneiro a xuño, os martes, pechamos o servizo de ceas]

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba