Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
Historias

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Solaina
Carta
Alérxenos
Ovos
Ovos
Leite
Leite
Glute
Glute
Soia
Soia
Froito Seco
Froito Seco
Sésamo
Sésamo
Cacahuetes
Cacahuetes
Apio
Apio
Crustáceos
Crustáceos
Peixe
Peixe
Moluscos
Moluscos
Mostaza
Mostaza
Tremoceiro
Tremoceiro
Sulfitos
Sulfitos

Berbés

A luz, o reflexo dos barcos, o chío das gaivotas, a trasfega das pescantinas cos carretóns…, o espectáculo repítese de xeito cotián e nós mergullámonos nel. Un menú para os días laborables, para reconfortarnos co produto do mercado e continuar coa actividade diaria.

Aperitivo do día:
:: Croqueta cremosa de xamón de Jabugo e tomate asado
Entrantes:
:: Pucheiro de fabas de Lourenzá e mexillóns
/ou/
:: Orecchiette nun fondo cremoso de panceta afumada e trufa
Segundos:
:: Bacallau confitado e salsa vizcaína
/ou/
:: Año asado e berenxena afumada
Sobremesa:
:: Biscoito de chocolate e laranxa
/ou/
:: Torta de requeixo e queixo de ovella
29.00€

Observacións

O menú abrangue aperitivo, un entrante, un segundo e sobremesa a elixir.  Tódolos menús inclúen o pan. Bebidas non incluidas.

Non se servirán menús diferentes para a mesma mesa.

Ao se tratar dunha proposta pechada, o menú non poderá ser variado en ningún dos pratos que o compoñen.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Menú válido de martes a xoves para servizos de xantar e cea, e venres exclusivamente para o xantar.

Festivos e vésperas de festivo pola noite excluídos.

Prezo con IVE incluido. Actualizado a  23-03-23, válido ate nova actualización.

Imprimir

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 17:30 h e de 21:00 a 01:00 h (peche de cociña ás 15:00 e ás 22:30 h). Domingo e luns pechado.

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!