Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Navalla nun escabeche de bergamota



:: Fritura de fazula de peixe sapo e maionesa de camarón





::Caldo corto de berberecho, peixe de rocha e algas




:: Touciño de porco de castañas , ourizo e perigueux




::::::::::::::
:: Bogavante encurtido e mandioca





:: Centola con ovo ao punto, cebola e ovas








:: Espárragos brancos de colleita á brasa, garum e presa ibérica afumada





::::::::::::
:: Peixe do mercado, salsa verde e berenxena afumada







:: Leitón celta, millo, fabas tenras e salsa agripicante





::::::::::::
:: Amorodos en vinagre vello, zume de aromáticas e kefir



:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón


:: Bocados doces