Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN
Historias

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Solaina
Carta
Alérxenos
Ovos
Ovos
Leite
Leite
Glute
Glute
Soia
Soia
Froito Seco
Froito Seco
Sésamo
Sésamo
Cacahuetes
Cacahuetes
Apio
Apio
Crustáceos
Crustáceos
Peixe
Peixe
Moluscos
Moluscos
Mostaza
Mostaza
Tremoceiro
Tremoceiro
Sulfitos
Sulfitos

Raíces

Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.

:: Selección de aceites, sales e manteigas Leite Sulfitos
:: Navalla nun escabeche de bergamota Apio Moluscos Sulfitos
:: Fritura de fazula de peixe sapo e maionesa de camarón Crustáceos Glute Peixe Sésamo Soia
:: Polbo e faba loba Apio Crustáceos Moluscos Peixe Sulfitos
:: Touciño de porco de castañas , ourizo e perigueux Apio Mostaza Soia Sulfitos
::::::::::::::
:: Bogavante encurtido e mandioca Apio Crustáceos Leite Peixe Sulfitos
:: Centola con ovo ao punto, cebola e ovas Crustáceos Glute Ovos Leite Peixe Sésamo Soia Sulfitos
:: Alcachofas á brasa, callos de bacallau e trufa de inverno Apio Froito Seco Leite Peixe Sulfitos
::::::::::::
:: Peixe do mercado breseado, zume de nécoras e pencas Crustáceos Froito Seco Peixe Sulfitos
:: Albóndega de xabarín, coliflor afumada e zume de verduras fermentadas Apio Glute Ovos Leite Mostaza Soia Sulfitos
::::::::::::
:: Tabardilla asada, castaña e cardamomo Froito Seco Ovos Leite Sulfitos
:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón Ovos Sésamo
:: Bocados doces
102.00€

Suplementos

15.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
48.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observacións

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa. Se, de forma individual, desexan a selección de queixos, poden solicitala á carta (incluída no apartado de sobremesa).

Debido ao tempo de elaboración do noso menú, os horarios de servizo son os seguintes: xantar ata as 14.45 h – cea ata as 22.15h.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Prezo con IVE incluído. Actualizado a 15-03-23, válido ate nova actualización.

Imprimir
Xurelo de anzol mariñado en albariño e herbas do litoral
Ovo con centola, cebola e ovas
Peixe sapo fritido en rebozado mariño e zume de pementos á grella

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 17:30 h e de 21:00 a 01:00 h (peche de cociña ás 15:00 e ás 22:30 h). Domingo e luns pechado.

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!