Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Navalla nun escabeche de bergamota



:: Sardiña, tomate e cabaciña encurtida




:: Caldo corto de berberecho, peixe de rocha e algas




:: Pan de chocos







::::::::::::::
:: Luriña de poteira, chutney de cenoria e herbas aromáticas




:: Tortilla de cigala e porrusalda





:: Pipirrana de tomate negro afumado e bonito de Burela




::::::::::::
:: Peixe do mercado, salsa verde e berenxena afumada







:: Leitón celta, millo, fabas tenras e salsa agripicante





::::::::::::
:: Pexego asado á lavanda, sabaión de chocolate negro e améndoa



:: Torrada de plátano, cítricos e xeado de ron con pasas





:: Bocados doces