Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN
Historias

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Carta

Raíces

Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.

 

 

:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: xurelo afumado, putanesca e kalamata
:: A cigala nunha sopa de congro e vaíñas
:: Cocochas de bacallau, pil-pil de piparra e balsámicos
:: Ventrecha de bonito afumada e mariñada
::::::::::::
:: Peixe do mercado asado, meunière de salicornia e boi de mar
:: Galo de Mos estufado moi lento e espinacas á crema
::::::::::::
:: Chocolate, sésamo, cardamomo e laranxa
:: Leite callado de cabra, figos ó viño tinto e abelás
:: Bocados doces
80.00€

Suplementos

12.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
40.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observacións

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa.

Podemos ofrecerlle a selección de queixos incluída no apartado SOBREMESA para aqueles comensais que, de maneira individual, desexen probalos.

Debido ao tempo de elaboración do noso menú, os horarios de servizo son os seguintes: xantar ata as 15.00 h – cea ata as 22.30 h.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Prezo con IVE incluído. Actualizado a 11-09-20, válido ate nova actualización.

 

 

Imprimir
Xurelo de anzol mariñado en albariño e herbas do litoral
Ovo con centola, cebola e ovas
Peixe sapo fritido en rebozado mariño e zume de pementos á grella

Horario: Todos os días de 13.30 a 15.45 h
de mércores a sábado tamén de 20.00 a 22.00 h (debido ao toque de queda tense que abandonar o restaurante antes das 23.00 h)

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2020 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Reservas

Todos os días servizo de mediodía de 13.30 a 15.45 h.
Ceas de mércores a sábado: de 20.00 a 22.00 h (debido ao toque de queda tense que abandonar o restaurante antes das 23.00 h).
Debido ao tempo de elaboración do noso menú degustación Raíces, os horarios de servizo para este son os seguintes: comida ata as 14.45 h e cea ata as 21.00 h.

Esta reserva non será efectiva ata que reciba a nosa confirmación.
Moitas grazas

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!