Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Ameixón beurre blanc




:: Navalla en escabeche , cenoria e cítricos




:: Caldeirada de berberechos


:: Peixe de rocha en salgadura e tomate



::::::::::::::
:: Cococha de bacallau á brasa, alloverde e touciño



:: Espárragos brancos de colleita, centolo á brasa e raifort




:: Vieira, tupinambo e trufa



::::::::::::
:: Peixe do mercado asado, ourizos de mar ao allo e aromáticas



:: Costelar de boi, mostaza e ceboliña na brasa




::::::::::::
:: Amorodos á brasa, panna cotta de coco en piñóns




:: Follado de mazá, castaña e herba luísa




:: Bocados doces