Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Volandeira á brasa e millo



:: Navalla en escabeche , cenoria e cítricos




:: Caldeirada de berberechos


:: Touciño entrefebrado á brasa e castaña



::::::::::::::
:: Choquiño, chirivía, fabas verdes e trufa



:: Lumbrigante en unto asado á brasa





:: Moega á brasa, coliflor, remolacha e zume de abelá



::::::::::::
:: Peixe do mercado asado, ourizos de mar ao allo e aromáticas



:: Costelar de boi, mostaza e ceboliña na brasa





::::::::::::
:: Uvas, queixo azul e parfait de piñóns




:: Follado de mazá, castaña e herba luísa




:: Bocados doces