Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Volandeira á brasa e millo
:: Agnolotti de choco e biscaíña de cigala
:: Caldeirada de berberechos
:: Touciño entrefebrado á brasa e castaña
::::::::::::::
:: Polvo á brasa, tupinambo e alga kombu
:: Salpicón de cigala
:: Moega á brasa, coliflor, remolacha e zume de abelá
::::::::::::
:: Peixe do mercado asado, ourizos de mar ao allo e aromáticas
:: Pichón, lentellas e salsa perigourdine
::::::::::::
:: Figos, queixo azul e parfait de piñóns
:: Follado de mazá, castaña e herba luísa
:: Bocados doces