Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Volandeira á brasa e millo
:: Agnolotti de choco e biscaíña de cigala
:: Sardiña do Xeito, allo porro afumado e piparra
:: Xarda á brasa, améndoa, tomate e padróns
::::::::::::::
:: Polvo á brasa, tupinambo e alga kombu
:: Salpicón de cigala
:: Tomate á brasa, ventrecha de bonito e Cebreiro curado
::::::::::::
:: Peixe do mercado asado, porro e madreperla
::Paleta de año asada , salsa bourguignon e trigo tenro
::::::::::::
:: Pexego asado á lavanda, abelá e xeado de nata
:: Follado de moras, chocolate e balsámicos
:: Bocados doces