Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Navalla nun escabeche de bergamota



:: Fritura de fazula de peixe sapo e maionesa de camarón





:: Polbo e faba loba





:: Touciño de porco de castañas , ourizo e perigueux




::::::::::::::
:: Bogavante encurtido e mandioca





:: Centola con ovo ao punto, cebola e ovas








:: Alcachofas á brasa, callos de bacallau e trufa de inverno





::::::::::::
:: Peixe do mercado breseado, zume de nécoras e pencas




:: Albóndega de xabarín, coliflor afumada e zume de verduras fermentadas







::::::::::::
:: Tabardilla asada, castaña e cardamomo




:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón


:: Bocados doces