Raíces
Este menú fálanos de pucheiros, de calor, de recendos e sabores coñecidos, pero cunha elaboración complexa e unha presentación coidada. Un percorrido gastronómico que nace das raíces máis fondas do receitario tradicional galego e medra, evoluciona e desenvólvese cara a unha cociña franca, directa e plenamente recoñecible, cun claro selo de autor.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Xarda en escabeche un punto picante




:: Fritura de fazula de peixe sapo e maionesa de camarón





:: Níscaro escabechado e lentellas

:: Cremoso de castaña asada e perdiz en escabeche




::::::::::::::
:: Bogavante encurtido e mandioca





:: Ameixa babosa e pataca en salsa verde




:: Alcachofas á brasa, callos de bacallau e trufa de inverno





::::::::::::
:: Peixe do mercado breseado, zume de nécoras e pencas




:: Corzo asado no espetón, carbón vexetal e arroz de sendeiriñas



::::::::::::
:: Tabardilla asada, castaña e cardamomo




:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón


:: Bocados doces