Solaina
Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Xarda en escabeche un punto picante




:: Croqueta cremosa de mexillón, curry vermello e pil pil de algas







:: Pescada lañada, cremoso de berberecho e oliva




:: Vichyssoise e boi de mar en salpicón





::::::::::::::
:: Carbonara de angulas do Miño á grella


:: Vieira marinada en herbas do litoral e caldeirada de crustáceos






:: Cigala, cacahuete e mollo de pato






:: Moega á grella, fiúncho e abelá




::::::::::::::
:: Linguado, limón negro e vinagreta de fabas verdes



:: Lombo de boi galego, alcachofas e trufa negra



::::::::::::::
:: Néspera asada, mascarpone e lavanda


:: Touciño de ceo, sésamo frito e paixón


:: Brioche, morangos asados e kefir



