Solaina
Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Navalla nun escabeche de bergamota



:: Fritura de fazula de peixe sapo e maionesa de camarón





:: Caldo corto de berberecho, peixe de rocha e algas




:: Touciño de porco de castañas, ourizo e perigueux




::::::::::::::
:: Bogavante encurtido e mandioca





:: Centola con ovo ao punto, cebola e ovas








:: Espárragos brancos de colleita á brasa, garum e presa ibérica afumada





:: Angulas á brasa, cremoso de carne ó caldeiro e trufa de inverno


::::::::::::::
:: Salmonete á brasa e chícharos de tempada




:: Galo de Mos estufado moi lento e o seu ravioli ó chilindrón




::::::::::::::
:: Amorodos en vinagre vello, zume de aromáticas e kefir



:: Touciño de ceo, sésamo frito e paixón


:: Cremoso de chocolate afumado e requeixo, lima e té verde


