Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN
Historias

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Solaina
Carta
Alérxenos
Ovos
Ovos
Leite
Leite
Glute
Glute
Soia
Soia
Froito Seco
Froito Seco
Sésamo
Sésamo
Cacahuetes
Cacahuetes
Apio
Apio
Crustáceos
Crustáceos
Peixe
Peixe
Moluscos
Moluscos
Mostaza
Mostaza
Tremoceiro
Tremoceiro
Sulfitos
Sulfitos

Solaina

Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.

:: Selección de aceites, sales e manteigas Leite Sulfitos
:: Xarda en escabeche un punto picante Mostaza Peixe Soia Sulfitos
:: Croqueta cremosa de mexillón, curry vermello e pil pil de algas Glute Ovos Leite Moluscos Mostaza Peixe Sulfitos
:: Pescada lañada, cremoso de berberecho e oliva Apio Moluscos Peixe Sulfitos
:: Vichyssoise e boi de mar en salpicón Crustáceos Ovos Leite Soia Sulfitos
::::::::::::::
:: Carbonara de angulas do Miño á grella Ovos Peixe
:: Vieira marinada en herbas do litoral e caldeirada de crustáceos Crustáceos Moluscos Mostaza Peixe Soia Sulfitos
:: Cigala, cacahuete e mollo de pato Apio Cacahuetes Crustáceos Froito Seco Glute Sulfitos
:: Moega á grella, fiúncho e abelá Apio Leite Mostaza Sulfitos
::::::::::::::
:: Linguado, limón negro e vinagreta de fabas verdes Leite Peixe Sulfitos
:: Lombo de boi galego, alcachofas e trufa negra Apio Mostaza Sulfitos
::::::::::::::
:: Néspera asada, mascarpone e lavanda Leite Sulfitos
:: Touciño de ceo, sésamo frito e paixón Ovos Sésamo
:: Brioche, morangos asados e kefir Glute Ovos Leite Sulfitos
150.00€

Suplementos

12.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
55.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observacións

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa.
Debido ao tempo de elaboración do noso menú, os horarios de servizo para o mesmo son: comida ata 14.15 h e cea ata as 22.00 h.
Prezos con IVE incluído. Actualizado a 05-03-22, válido ate nova actualización.

Imprimir

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 15:45 h e de 21:00 a 23:15 h (última reserva ás 15:30 e ás 22:30 h). Domingo e luns pechado.

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!