Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Solaina
Carta
Alérxenos
Ovos
Ovos
Leite
Leite
Glute
Glute
Soia
Soia
Froito Seco
Froito Seco
Sésamo
Sésamo
Cacahuetes
Cacahuetes
Apio
Apio
Crustáceos
Crustáceos
Peixe
Peixe
Moluscos
Moluscos
Mostaza
Mostaza
Tremoceiro
Tremoceiro
Sulfitos
Sulfitos

Solaina

Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.

:: Selección de aceites, sales e manteigas Leite Sulfitos
:: Navalla nun escabeche de bergamota Apio Moluscos Sulfitos
:: Sardiña, tomate e cabaciña encurtida Apio Peixe Soia Sulfitos
:: Caldo corto de berberecho, peixe de rocha e algas Apio Moluscos Peixe Sulfitos
:: Pan de chocos Glute Ovos Leite Moluscos Peixe Soia Sulfitos
::::::::::::::
:: Luriña de poteira, chutney de cenoria e herbas aromáticas Crustáceos Froito Seco Moluscos Sulfitos
:: Tortilla de cigala e porrusalda Crustáceos Glute Ovos Leite Sulfitos
:: Pipirrana de tomate negro afumado e bonito de Burela Froito Seco Ovos Peixe Sulfitos
:: Tartar de ostra e ventrecha de bonito sobre cremoso de cebola tenra Leite Moluscos Peixe Soia Sulfitos
::::::::::::::
:: Salmonete á brasa e chícharos de tempada Apio Moluscos Peixe Sulfitos
:: Galo de Mos estufado moi lento e o seu ravioli ó chilindrón Apio Glute Ovos Sulfitos
::::::::::::::
:: Pexego asado á lavanda, sabaión de chocolate negro e améndoa Froito Seco Ovos Leite
:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón Froito Seco Glute Ovos Leite
:: Cremoso de chocolate afumado e requeixo, lima e té verde Glute Ovos Leite
155.00€

Suplementos

15.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
58.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observacións

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa. Se, de forma individual, desexan a selección de queixos, poden solicitala á carta (incluída no apartado de sobremesa).

Debido ao tempo de elaboración do noso menú, os horarios de servizo para o mesmo son: comida ata 14.15 h e cea ata as 22.00 h.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Prezos con IVE incluído. Actualizado a 06-09-23, válido ate nova actualización.

Imprimir

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 17:30 h e de 21:00 a 01:00 h (peche de cociña ás 15:00 e ás 22:30 h). Domingo e luns pechado.

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!