Solaina
Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.
:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Volandeira á brasa e millo
::Agnolotti de choco e biscaíña de cigala
:: Sardiña do Xeito, allo porro afumado e piparra
:: Xarda á brasa, améndoa, tomate e padróns
::::::::::::::
:: Polvo á brasa, tupinambo e alga kombu
:: Salpicón de cigala
:: Lumbrigante en unto asado á brasa
:: Ostra Napoleón á brasa e sabayon ao cava
::::::::::::::
:: Salmonete e arroz á brasa
:: Lombo de vaca á brasa, sardiña afumada e escalivada
::::::::::::::
:: Pexego asado á lavanda, abelá e xeado de nata
:: Follado de moras, chocolate e balsámicos
:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón