Solaina
Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Navalla nun escabeche de bergamota



:: Sardiña, tomate e cabaciña encurtida




:: Caldo corto de berberecho, peixe de rocha e algas




:: Pan de chocos







::::::::::::::
:: Luriña de poteira, chutney de cenoria e herbas aromáticas




:: Tortilla de cigala e porrusalda





:: Pipirrana de tomate negro afumado e bonito de Burela




:: Tartar de ostra e ventrecha de bonito sobre cremoso de cebola tenra





::::::::::::::
:: Salmonete á brasa e chícharos de tempada




:: Galo de Mos estufado moi lento e o seu ravioli ó chilindrón




::::::::::::::
:: Pexego asado á lavanda, sabaión de chocolate negro e améndoa



:: Touciño do ceo, sésamo frito e froita da paixón




:: Cremoso de chocolate afumado e requeixo, lima e té verde


