Solaina
Este menú fai referencia ao espazo privilexiado que ocupa o restaurante, un lugar de goce no que relaxarnos baixo a luz do sol mentres o noso padal déixase levar polos sabores ancestrais. Co menú Solaina queremos ir un paso máis aló dos menús Tempo e Raíces, e ofrecervos un produto máis especial e exclusivo, eses produtos que determina tamén a nosa identidade como son o marisco, a lamprea ou a angula.
:: Selección de aceites, sales e manteigas


:: Xarda en escabeche un punto picante




:: Croqueta cremosa de mexillón, curry vermello e pil pil de algas







:: Sardiña do xeito lañada e alga fermentada



:: Vichyssoise e boi de mar en salpicón





::::::::::::::
:: Centola da ría, ovo, cebola e ovas








:: Vieira marinada en herbas do litoral e caldeirada de crustáceos






:: Cigala, cacahuete e mollo de pato






:: Moega á grella, fiúncho e abelá




::::::::::::::
:: Linguado, limón negro e vinagreta de fabas verdes



:: Lombo de boi galego, cogomelos de San Xurxo e trufa negra



::::::::::::::
:: Cereixas griottes, requeixo e tomiño - limón




:: Touciño de ceo, sésamo frito e paixón


:: Brioche, morangos asados e kefir



