A nosa visión máis directa da cociña de tempada; o resultado son cinco pratos cheos de produto estacional e próximo. Unha cociña que respecta os tempos da natureza e da nosa despensa, potenciados pola elaboración contemporánea.
:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Xurelo afumado, putanesca e kalamata
:: A cigala nunha sopa de congro e vaíñas
::::::::::::::
:: Pescada do pincho , sopa de ameixas e feixóns verdes escabechados
:: Presa 5j á parrilla, cremoso de anchoas e charcutière
::::::::::::::
:: Filloa, melocotón, lavanda e kefir
:: Bocados doces
55.00€
Suplementos
12.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
35.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas
Observacións
O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa.
Podemos ofrecerlle a selección de queixos incluída no apartado SOBREMESA para aqueles comensais que, de maneira individual, desexen probalos.
Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.
Prezos con IVE incluído. Actualizado a 25 de setembro de 2020, válido ate nova actualización.