Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN
Historias

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Carta

Tempo

A nosa visión máis directa da cociña de tempada; o resultado son cinco pratos cheos de produto estacional e próximo. Unha cociña que respecta os tempos da natureza e da nosa despensa, potenciados pola elaboración contemporánea.

:: Selección de aceites, sales e manteigas
:: Xurelo afumado, putanesca e kalamata
:: A cigala nunha sopa de congro e vaíñas
::::::::::::::
:: Pescada do pincho , sopa de ameixas e feixóns verdes escabechados
:: Presa 5j á parrilla, cremoso de anchoas e charcutière
::::::::::::::
:: Filloa, melocotón, lavanda e kefir
:: Bocados doces
55.00€

Suplementos

12.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
35.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observacións

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa.

Podemos ofrecerlle a selección de queixos incluída no apartado SOBREMESA para aqueles comensais que, de maneira individual, desexen probalos.

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Prezos con IVE incluído. Actualizado a 25 de setembro de 2020, válido ate nova actualización.

Imprimir
Espárragos brancos á brasa e velouté de xamón ibérico de belota
Galo de Mos en pepitoria cremosa e cenorias encurtidas

Horario: Todos os días de 13.30 a 15.45 h
de mércores a sábado tamén de 20.00 a 22.00 h (debido ao toque de queda tense que abandonar o restaurante antes das 23.00 h)

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2020 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Peche pola COVID-19

Agardamos abrir pronto as portas do restaurante, pero dende o 7 de novembro e ata o momento, en Vigo, a hostalería segue tendo restricións que nos impiden recibirvos.

En canto levanten as limitacións, e pasemos ao nivel medio, abriremos coas restricións pertinentes (capacidade ao 40% e límite de hora para as ceas ata as 23 h). Comunicarémolo nesta web e nas redes sociais. Agardamos que sexa axiña.

Se queredes coñecer o noso restaurante, ou se xa nos coñecedes, animámosvos a adquirir un bono que poderedes trocar en canto abramos.

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!