Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN
Historias

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Berbés
Tempo
Raíces
Solaina
Carta
Alérxenos
Ovos
Ovos
Leite
Leite
Glute
Glute
Soia
Soia
Froito Seco
Froito Seco
Sésamo
Sésamo
Cacahuetes
Cacahuetes
Apio
Apio
Crustáceos
Crustáceos
Peixe
Peixe
Moluscos
Moluscos
Mostaza
Mostaza
Tremoceiro
Tremoceiro
Sulfitos
Sulfitos

Tempo

A nosa visión máis directa da cociña de tempada; o resultado son  pratos cheos de produto estacional e próximo. Unha cociña que respecta os tempos da natureza e da nosa despensa, potenciados pola elaboración contemporánea.

:: Selección de aceites, sales e manteigas Leite Sulfitos
:: Navalla nun escabeche de bergamota Apio Moluscos Sulfitos
:: Fritura de fazula de peixe sapo e maionesa de camarón Crustáceos Glute Peixe Sésamo Soia
:: Polbo e faba loba Apio Crustáceos Moluscos Peixe Sulfitos
:: Touciño de porco de castañas , ourizo e perigueux Apio Mostaza Soia Sulfitos
::::::::::::::
:: Vieira asada, tendóns de vaca, garavanzos afumados e vinagreira Apio Glute Leite Moluscos Soia Sulfitos
::::::::::::::
:: Bacallau, cenoria ao xenxibre e ravigote Peixe Sulfitos
:: Rabo de vaca macerado en tsuyu e espárragos verdes Apio Glute Leite Mostaza Peixe Sésamo Soia Sulfitos
::::::::::::::
:: Cinnamon roll, compota de mazá e speculoos Froito Seco Glute Ovos Leite
:: Bocados doces
68.00€

Suplementos

15.00€
Os nosos queixos de aquí e de acolá (serviranse antes da sobremesa)
38.00€
Acompaña os nosos clásicos cunha escolma de adega dinámica e variable, atendendo ao mellor momento de cada viño e prestándolles un especial interese ás adegas galegas

Observacións

O menú, a maridaxe de viños e os nosos queixos deberán servirse para a mesa completa. Se, de forma individual, desexan a selección de queixos, poden solicitala á carta (incluída no apartado de sobremesa).

Esta é unha proposta de mercado; debido á estacionalidade dalgúns produtos, o menú poderá ser variado no seu contido.

Prezos con IVE incluído. Actualizado a 15-03-23, válido ate nova actualización.

Imprimir
Espárragos brancos á brasa e velouté de xamón ibérico de belota
Galo de Mos en pepitoria cremosa e cenorias encurtidas

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 17:30 h e de 21:00 a 01:00 h (peche de cociña ás 15:00 e ás 22:30 h). Domingo e luns pechado.

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!