Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN
Historias

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Novo menú Solaina
Novo Menú Solaina
Alberto na entrada de silabario
Unha estrela brila en Silabario
Cocochas de bacallau á grella
Os seis pratos "top" do 2020
Bonos menú
Bonos menús
imaxe da cociña dende o restaurante
Verán do 2020
polvo lacado-silabario
Co mar de fondo
quesos variados
Un relato para namorar
galiñas
O sabor da memoria
Tomate Negro de santiago
Pipirrana de tomate negro de Santiago e ventresca afumada en conserva
Emplatado
Lamprea á bordelesa
rosco-biscoito
Rosca de leña
celebrámolo?
Conto de Nadal
Lamprea afumada con tirabeques
O fume, o noso condimento fetiche
ilustración peixe sapo (lophius piscatorius)
Peixe sapo “alagostado” de dona Pilar
empratado da vieira asada
Vieira asada como unha carne Ó Caldeiro
Bacallau
Brandade de bacallau, unto e anacardio afumado
Alberto González Prelcic
Alberto González Prelcic, defensor da cociña de tradición
Silabario A Sede 1
A Sede: abrindo portas
Bonito marinado
Un día de xullo
A lamprea
A lamprea, un sabor ancestral

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 15:45 h e de 21:00 a 23:15 h (última reserva ás 15:00 e ás 22:30 h). Domingo e luns pechado.

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba

Cal é a túa historia?

Encantaranos recibir o teu relato sobre unha experiencia gastronómica, non é necesario que fose no Restaurante Silabario; gústannos as historias sobre a memoria, sobre os sabores ou os costumes, aquelas que nos contaron ou que vivimos, e que fan que un prato sexa especial.

Trataremos de publicar todos os que recibamos na sección de Historias; se queres, podes enviarnos tamén imaxes sobre o relato a este mail: historias@restaurantesilabario.com

Moitas grazas!