Ir o contido principal
Inicio
Contacto Reservas
  • GL
  • ES
  • EN

Main navigation

  • Historias
  • Menú
  • Viños
  • Alberto G. Prelcic
  • Tenda
Bonos regalo
Bonos menús
noticias sobre fondo de imaxe do restaurante
Somos noticia
consomé de parrulo
Menú Tempo
Alberto no restaurante
Menú Solaina
Vieira asada, tendóns de vaca, garavanzos afumados e vinagreira
A experiencia dunha primeira vez
posta de sol na costa galega
A importancia da gastronomía nas viaxes
cartel con aviso chef-cociñeiros/as
Queremos incorporar unha nova cociñeira, ou cociñeiro, ao equipo
quesos variados
Un relato para namorar
pedazo de carne marmólea de angus
Relato desde Arxentina
Alberto na entrada de silabario
Unha estrela brila en Silabario
Cocochas de bacallau á grella
Os seis pratos "top" do 2020
imaxe da cociña dende o restaurante
Verán do 2020
polvo lacado-silabario
Co mar de fondo
galiñas
O sabor da memoria
Tomate Negro de santiago
Pipirrana de tomate negro de Santiago e ventresca afumada en conserva
Emplatado
Lamprea á bordelesa
rosco-biscoito
Rosca de leña
celebrámolo?
Conto de Nadal
Lamprea afumada con tirabeques
O fume, o noso condimento fetiche
ilustración peixe sapo (lophius piscatorius)
Peixe sapo “alagostado” de dona Pilar
empratado da vieira asada
Vieira asada como unha carne Ó Caldeiro
Bacallau
Brandade de bacallau, unto e anacardio afumado
Alberto González Prelcic
Alberto González Prelcic, defensor da cociña de tradición
Silabario A Sede 1
A Sede: abrindo portas
Bonito marinado
Un día de xullo
A lamprea
A lamprea, un sabor ancestral

Horario

De martes a sábado de 13:30 a 17:30 h e de 21:00 a 01:00 h (peche de cociña ás 15:00 e ás 22:30 h).
[De xaneiro a xuño, os martes, pechamos o servizo de ceas]

Tel. 986 077 363  |  info@restaurantesilabario.com  |  Príncipe 44, Planta 6. Vigo

silabario | 1 Estrella Michelin, 1 Sol Repsol

Reservas

 

RCCelta - A Sede

 

Silabario Gastronomía

  •  
  •  
  •  

®2021 Silabario Gastronomía  |  Aviso Legal

Ir arriba