Ir o contido principal
Contacto
Reservas
GL
ES
EN
Main navigation
Historias
Menú
Viños
Alberto G. Prelcic
Tenda
Somos noticia
Menú Tempo
Menú Solaina
A experiencia dunha primeira vez
Bonos menús
A importancia da gastronomía nas viaxes
Queremos incorporar unha nova cociñeira, ou cociñeiro, ao equipo
Un relato para namorar
Relato desde Arxentina
Unha estrela brila en Silabario
Os seis pratos "top" do 2020
Verán do 2020
Co mar de fondo
O sabor da memoria
Pipirrana de tomate negro de Santiago e ventresca afumada en conserva
Lamprea á bordelesa
Rosca de leña
Conto de Nadal
O fume, o noso condimento fetiche
Peixe sapo “alagostado” de dona Pilar
Vieira asada como unha carne Ó Caldeiro
Brandade de bacallau, unto e anacardio afumado
Alberto González Prelcic, defensor da cociña de tradición
A Sede: abrindo portas
Un día de xullo
A lamprea, un sabor ancestral
×